Qyteti

Video/ Rritje e sigurisë në rrugët pranë shkollave në Tiranë. Transformimi nisi nga Edith Durham

Video/ Rritje e sigurisë në rrugët pranë shkollave në

Rruga para shkollës “Edith Durham” është transformuar tërësisht duke rritur sigurinë e nxënësve.

Përmes një postimi në rrjete sociale, Kryebashkiaku Erion Veliaj tregon se edhe 12 rrugë të tilla do të sistemohen pranë shkollave gjatë vitit që vjen.


“Rruga para shkollës ‘Edith Durham’ tashmë duket kështu. - Projekt i shpejtë, i dashur dhe tepër funksional! Edhe 12 rrugë të tilla do jenë pranë shkollave gjatë vitit tjetër, për t’u shtrirë më pas në gjithë qytetin! Faleminderit Qendra Marrëdhënie dhe gjithë partnerëve”, shkruan Veliaj.