Rajoni

Greqia miraton dozën e katërt të vaksinës anti-Covid

Greqia miraton dozën e katërt të vaksinës anti-Covid

Greqia ka miratuar dozën e katërt të vaksinës kundër Covid-19 për për personat që kanë imunitet të dobët.

Vendimi është marrë nga Komiteti Kombëtar i Vaksinimit dhe dotë hyjë në fuqi duke filluar nga 20 janari.

Doza e katërt do të administrohet 3 muaj pas dozës së tretë dhe do të aplikohet për personat mbi 18 vjeç.

Kryetarja e Komitetit Kombëtar të Vaksinimit u shpreh se aplikimi i vaksinave ka një kontribut të çmuar për të parandaluar vdekjet nga Covid.

Tiranapost.al