Rajoni

Nisin zgjedhjet në Maqedoninë e Veriut. Sot votojnë vetëm dy kategori

Nisin zgjedhjet në Maqedoninë e Veriut. Sot votojnë vetëm dy

Kanë nisur sot Zgjedhjet e Parakohshme Parlamentare në Maqedoninë e Veriut. Sot kanë të drejtë të votojnë vetëm të infektuarit me Covid-19 dhe të vetizoluarit. Nga 770 kërkesa të këtyre dy grupeve vetëm 716 janë pranuar. Kështu që sot pritet një numër i vogël votuesit në qendrat e votimit.

Nëse mund të votojnë të gjithë të sëmurët kronikë, që rrezikojnë ndaj Covid-19 dhe pasnesër, në datën 15 korrik gjithë pjesa tjetër e votuesve.