Rajoni

Pa kaskë në motoçikletë, policia gjobit kryeministrin Zoran Zaev dhe dy zyrtarë të qeverisë

Pa kaskë në motoçikletë, policia gjobit kryeministrin

Kryeministri i Maqedonisë së Veriut Zora Zaev, zv. ministri ministri Ljupço Nikollovski dhe ministri i Shëndetësisë, Venko Filipçe janë gjobitur nga policia.

Sipas mediave maqedonase ata janë gjobitur për mosmbajtje kaske gjatë drejtimit të motoçikletës.

Të tre ata janë ndëshkuar me maskën adeministrative, gjobë me një vlerë prej 50 eurosh

Mediat shkruajnë se ta kanë qenë duke udhëtuar në bulevardin “Goce Delçev” në afërsi të godinës qeveritare kur janë ndaluar nga uniformat blu.

Pa kaskë në motoçikletë, policia gjobit kryeministrin

Pa kaskë në motoçikletë, policia gjobit kryeministrin

Pa kaskë në motoçikletë, policia gjobit kryeministrin