Rajoni

Vdes një 24-vjeçare nga Covid-19

Vdes një 24-vjeçare nga Covid-19

Maqedonia e Veriut vijon me shifra të larta të infektimeve dhe raste të shumta të vdekjeve nga Covid-19.

Një 24-vjeçare ka humbur jetën për shkak të virusit. Nuk thuhet ende asgjë në lidhje me ndonjë sëmundjeje bashkëshoqëruese.

Në 24 orët e fundit humbën jetën edhe 7 pacientë të tjerë në Maqedoninë e Veriut.