Rajoni

Vendi i parë në rajon që rekomandon dozën e tretë të vaksinës anti-Covid

Vendi i parë në rajon që rekomandon dozën e tretë

Maqedonia e Veriut është vendi i parë Ballkan që rekomandon dozën e tretë përforcuese për moshat mbi 60-vjeç.

Lajmin e ka konfirmuar ministri i Shëndetësisë në largim Venko Filipçe duke shprehur doza e tretë do të jetë Pfizer teksa shtoi se do të injektohet të paktën 6 muaj pas dozës së dytë.

Ndër të tjera ai është shprehet: Së paku 6 muaj pas pranimit të dozës së dytë të vaksinës. Të gjithë qytetarët që kanë pranuar dozën e dytë, në momentin që do të kalojnë gjashtë muaj do të marrin mesazh se mund të lajmërohen dhe të marrin dozën e tretë të vaksinës, porosia do të lëshohet përmes sms-së.

Tiranapost.al