Opinion

Video/ Pse duhet të kem një dhimbje të flas në San Remo?! Sabrina Ferilli ngjitet me Amadeus duke përfaqësuar njerëzit normal

Video/ Pse duhet të kem një dhimbje të flas në San Remo?!
San Remo edhe këtë vit erdhi me mesazhe jete, veshje klas, e njerëz që i përkasin diversitetit. Mes tyre ajo që s’kishte një histori dhimbje, racore, gjinore, seksuale, ishte Sabrina Ferrili.

Video/ Pse duhet të kem një dhimbje të flas në San Remo?!

Sabrina tha se të gjitha temat ishin folur dhe ajo zgjodhi të fliste për veten e saj, jetën, zgjedhjet e saj.


“Jam unë, monologu im. Historia ime, zgjedhjet e mia, afeksionet e mia, profesioni im, këmbëngulja me të cilën arrita ato që doja janë gjërat më të mira që mund të më shoqërojnë në këtë skenë dhe që mund të shoqërojnë çdo grua, kudo, historia jonë”, thotë Sabrina.

Monologun e plotë të Sabrnia Ferillit në San Remo mund ta ndiqni duke klikuar këtu.