Aktualitet

Rama bën ndryshime në qeveri! Plarent Ndrecaj merr postin në Ministrinë e Brendshme

Rama bën ndryshime në qeveri! Plarent Ndrecaj merr postin në

Plarent Ndrecaj është emëruar sekretar i Përgjithshëm i Ministrisë së Brendshme, duke zëvendësuar kështu Dritan Palnikaj, i cili është emëruar Këshilltar i Kryeministrit.

Plarent Ndrecaj ka mbajtur poste të tjera të rëndësishme, si ai i sekretarit të Përgjithshëm pranë Ministrisë së Arsimit dhe më pas si sekretar i Përgjithshëm pranë Ministrisë së Mjedisit me në krye Blendi Klosin./ Tiranapost.al. E.B

Image result for Plarent Ndrecaj

Plarent Ndrecaj

Image result for Dritan Palnikaj

Dritan Palnikaj