Aktualitet

Rama në Zvicër për Forumin e Davos-it, por në fillim përshëndet me video me një shqiptar

Rama në Zvicër për Forumin e Davos-it, por në fillim

Kryeministri Rama ndodhet në Zvicër, në një vizitë zyrtare, ku do të marrë pjesë më pas në Forumin e Davosit. Ashtu siç ndodhi në New York ku postoi një video me shqiptarë, teksa ndodhej për mbledhjen e Asamblesë së OKB-së, sot ai ka postuar një video me një shqiptar të Kosovës, i cili punon në policinë e Zvicrës. Rama bën një bashkëbisedim me policin shqiptar e më pas përshëndet bashkëkombasit.

Lexoni bisedën dhe shihi videon e plotë si më poshtë:

Ja shqiptarët që ruajnë Zvicrën, siç ruajmë Kombet e Bashkuara. Siç ruajnë edhe shumë vende. Nga Gjilani apo jo? Po- i përgjigjet polici. Të fala të gjithëve në Gjilan, në Kosovë, në Shqipëri nga policia shqiptare e Zvicrës. / Tiranapost.al. E.B

https://www.facebook.com/edirama.al/videos/1015666765434970/