Aktualitet

Ramës i bie një 7, po s’qenka akoma haber qeverie

Ramës i bie një 7, po s’qenka akoma haber qeverie

Kështu do të përkthehej çdo numër 7 në një fall me letra apo në një filxhan të kthyer. 7 është një haber qeverie. Por edhe pse ndryshimet në qeveri priten me ditë, Rama ka marrë një tjetër 7 dhe haberet jane sportive.

Sot kryeministri ndodhet në Torino për ndeshjen Juventus-Lazio, ku ka takuar Ronaldon, ka bërë foto me të, ka marrë dhe dhuratë bluzën e Ronaldos me emrin e tij dhe me numrin 7. Presim 7 tjetër tani…