Lajme nga Bota

Rastësia mbret i botës! Historia e çiftit që u njohën që fëmijë dhe pas 20 vitesh martohen

Rastësia mbret i botës! Historia e çiftit që u njohën

Është një histori sa prekëse aq edhe emocionuese dashurie. Një çift nga Ohajo, të cilët kur ishin foshnjë vuanin nga e njëjta sëmundje janë martuar pas 20 vitesh. Por si u takuan për herë të parë dhe si arritën të ruanin kontaktet gjatë gjithë asaj kohe?

Emily and Cameron on their wedding day. See SWNS story SWNYbladder; A couple who met as children in hospital battling the same rare condition shared their first kiss under a pile of cuddly toys and tied the knot TWENTY years later. Emily, 28, and Cameron Kohlman, 27, both suffered with bladder exstrophy, a birth defect which causes a baby?s bladder to develop outside the body in the womb. The husband and wife, of Canton, Ohio, were just four years old when they were scheduled to have surgery within days of each other at the same hospital. They bonded while recovering and even kissed in the Ronald McDonald house?s playroom. Nine years later, Emily reached out to the little boy she had met and soon fell in love. In November 2012, Cameron, a car salesman, popped the question and the lovebirds tied the knot three years later. They are now the proud parents to Everleigh Grace, two. Emily, a team leader in a medical billing department, said: ?We have bladder exstrophy to thank for everything in our life. ?Without this birth ?defect?, I wouldn?t have met the man I married, the father of my daughter.? Bladder exstrophy occurs in approximately one in every 50,000 live births. It happens when the skin on the infant?s lower abdominal wall does not form properly so the bladder is exposed and unable to store urine. Both Emily and Cameron underwent surgery soon after birth and, when they were four, they were scheduled to have a bladder neck reconstruction, an op which would help them gain urinary continence. Emily said: ?Cameron and I were born with our bladders on the outside. ?Because the condition is so rare we both sought help from John Hopkins Hospital in Baltimore, Maryland, even though I was from Wisconsin and Cameron was from Ohio.

Emily tashmë 28 vjeçe dhe Cameron Kohlman 27 vjeç u takuan kur ishin fare të vegjël në spital. Ata vuanin nga një çrregullim i rrallë lindjeje që njihet si bladder exstrophy, ndodh kur lëkura në 'muret' e barkut nuk është e formuar siç duhet.

Picture side by side of the happy couple when they kids and when they grew up

Të dy iu nënshtruan një operacioni tjetër në moshën katër vjeç, ku vendosën të bëheshin edhe miq. Operacionet i kishin me pak ditë në mes, por të gjendur në të njëjtin spital ata u bënë shumë të afërt, sa në pafajësinë e një fëmije u puthën në buzë e ndërkohë që në duar mbanin lodra.

Emily nuk e harroi kurrë Cameronin dhe në vitin 2004 ajo e pyeti nënën e saj nëse e kishte ende numrin e familjes së Cameron. “Gjithmonë e kujtoja dhe e mbaja mend si djalë të vogël. Telefonova dhe arrita të merrja numrin e tij personal. Gjithashtu u dhashë edhe numrin tim”. Pas këtij momenti ata filluan të flisnin, të dërgonin mesazhe, e-maile dhe dita ditës ata filluan të ndjenin diçka për njëri tjetrin.

Emily and Cameron in wagons at John Hopkins Hospital 1995. See SWNS story SWNYbladder; A couple who met as children in hospital battling the same rare condition shared their first kiss under a pile of cuddly toys and tied the knot TWENTY years later. Emily, 28, and Cameron Kohlman, 27, both suffered with bladder exstrophy, a birth defect which causes a baby?s bladder to develop outside the body in the womb. The husband and wife, of Canton, Ohio, were just four years old when they were scheduled to have surgery within days of each other at the same hospital. They bonded while recovering and even kissed in the Ronald McDonald house?s playroom. Nine years later, Emily reached out to the little boy she had met and soon fell in love. In November 2012, Cameron, a car salesman, popped the question and the lovebirds tied the knot three years later. They are now the proud parents to Everleigh Grace, two. Emily, a team leader in a medical billing department, said: ?We have bladder exstrophy to thank for everything in our life. ?Without this birth ?defect?, I wouldn?t have met the man I married, the father of my daughter.? Bladder exstrophy occurs in approximately one in every 50,000 live births. It happens when the skin on the infant?s lower abdominal wall does not form properly so the bladder is exposed and unable to store urine. Both Emily and Cameron underwent surgery soon after birth and, when they were four, they were scheduled to have a bladder neck reconstruction, an op which would help them gain urinary continence. Emily said: ?Cameron and I were born with our bladders on the outside. ?Because the condition is so rare we both sought help from John Hopkins Hospital in Baltimore, Maryland, even though I was from Wisconsin and Cameron was from Ohio.

Në vitin 2006 Emily dhe Cameron vendosën të takoheshin, që edhe të shiheshin live pas shumë vitesh. “Kur u takuam në fillim ishte shumë e vështirë. Por pas 10 minutash u mësuam dhe na dukej sikur kishim gjithë jetën bashkë, ndonëse që të vegjël pranë njëri tjetrit ishim." Në nëntor të vitit 2012, Cemeron i cili punon në një kompani me shitje makinash i propozoi dhe në fund u martuan në vitin 2015. Ata tashmë janë prindër të një djali dy vjeç me emrin Everleigh.

Emily and Cameron in 2006 surprise visit to Cameron's home. See SWNS story SWNYbladder; A couple who met as children in hospital battling the same rare condition shared their first kiss under a pile of cuddly toys and tied the knot TWENTY years later. Emily, 28, and Cameron Kohlman, 27, both suffered with bladder exstrophy, a birth defect which causes a baby?s bladder to develop outside the body in the womb. The husband and wife, of Canton, Ohio, were just four years old when they were scheduled to have surgery within days of each other at the same hospital. They bonded while recovering and even kissed in the Ronald McDonald house?s playroom. Nine years later, Emily reached out to the little boy she had met and soon fell in love. In November 2012, Cameron, a car salesman, popped the question and the lovebirds tied the knot three years later. They are now the proud parents to Everleigh Grace, two. Emily, a team leader in a medical billing department, said: ?We have bladder exstrophy to thank for everything in our life. ?Without this birth ?defect?, I wouldn?t have met the man I married, the father of my daughter.? Bladder exstrophy occurs in approximately one in every 50,000 live births. It happens when the skin on the infant?s lower abdominal wall does not form properly so the bladder is exposed and unable to store urine. Both Emily and Cameron underwent surgery soon after birth and, when they were four, they were scheduled to have a bladder neck reconstruction, an op which would help them gain urinary continence. Emily said: ?Cameron and I were born with our bladders on the outside. ?Because the condition is so rare we both sought help from John Hopkins Hospital in Baltimore, Maryland, even though I was from Wisconsin and Cameron was from Ohio.

Ndërsa Emily e cila punon si mjeke thotë se po të mos kishte pasur atë problem shëndetësor nuk do mund të njihej me dashurinë e jetës së tij./Metro/ Tiranapost.al. E.B