Aktualitet

Rishfaqet “Zoti Ramadani”

Po ku kishte humbur Zoti Ramadani? Bashkëshorti i Inva Mulës prej disa kohësh s`po dilte në publik dhe njerëzit shqetësohen në këto raste. Edhe kur kishte postuar ndonjë foto tek tuk në Facebook, ishte nga ndonjë koncert i Invës, ose foto të vajzës. Tani që u rikthye erdhi me një look të ri. Me flokë më të gjatë dhe mjekër sesi po u dukërka. Inva nga ana tjetër është veshur me të bardha dhe ka vendosur një karficë të madhe te flokët, si një vajzë e vogël.

in

Vizita në Berat solli një foto të familjes, në të cilën mungon vetëm Antoni, djali i Invës. Nina, Ethemi dhe Inva ndodhen atje prej disa ditësh.