Showbiz

Roberti dhe Nora jetojnë edhe bashkë, edhe të ndarë

Roberti dhe Nora jetojnë edhe bashkë, edhe të ndarë

Robert Berisha ka lënë një fije shprese të ndezur tek fansat e tij dhe Norës. Në “Glamour Zone” ai tha se jeton edhe më vete, edhe me Norën.

“Jetoj edhe vetëm, edhe me Norën dhe gocën. Ajo është e vogël, 4 vjeçe. Prishtina është gjithashtu e vogël dhe jetojmë afër, kështu që pak aty e pak aty. Edhe po të mos ishte vajza, mendoj që ka pauza, ndarje dhe probleme në çdo çift, por kjo nuk do të thotë të mos flasësh. Mbi të gjitha ne do jemi gjithmonë prindërit e Renee-së”, tha Roberti duke dëshmuar janë ndarë paqësisht dhe me mirëkuptim.

*Ky post është realizuar nga Fabjola Hije referuar intervistës së tij në "Glamour Zone" në Ora News