Showbiz

Roberti dhe Nora po i bëjnë bashkë pushimet e dimrit

Roberti dhe Nora po i bëjnë bashkë pushimet e dimrit

Roberti, Nora dhe Renee po i bëjnë të tre bashkë pushimet e dimrit dhe fotot i kanë shpërndarë në profilet e tyre. Babi Roberti në fillim postoi fotot duke mësuar Renee-n të bëjë ski dhe pastaj një video të vajzës me Norën.

Ata dhanë lajmin e ndarjes vitin që lamë pas, por vazhdimisht po japin shembullin e një ndarjeje paqësore që përse jo kalojnë bashkë edhe ca ditë pushimesh për t`i mësuar vajzës të bëjë ski.

*Ky post u realizua nga Fabjola Hije