Showbiz

Rrëfehet Jennifer Lopez: Regjisori donte të më shikonte gjoksin

Rrëfehet Jennifer Lopez: Regjisori donte të më shikonte gjoksin

J.Lo pozoi për “The Hollywood Reporter” ku tregoi për herë të parë se edhe ajo, si shumë të tjera ka qenë viktimë e ngacmimit seksual. “Shkova në një takim me regjisorin e një filmi dhe ai më kërkoi të hiqja reçipetat që të më shikonte gjoksin”, tregoi Jennifer që sigurisht nuk kishte pranuar.

“Nuk ishim në xhirim ende. Thashë me vete: Do t`i shikosh në sheshxhirim, por jo sot, sot nuk ka kuptim”, ka treguar J.Lo duke shtuar se në dhomë me ta ndodhej dhe kostumografia.

Tani bëni llogaritë në ç`filma ka dalë zhveshur Jennifer për të gjetur regjisorin që e ka ngacmuar.

*Ky post u përshtat nga Daily Mail dhe është realizuar nga Fabjola Hije.