Showbiz

Rrjeti po zien se gotat e reja të McDonald’s janë me pozicione intime

Rrjeti po zien se gotat e reja të McDonald’s janë me pozicione

Gotat e reja të McDonald’s janë si ato fotot në internet që duhet t`i shikosh dy herë, për të kuptuar që s`është ashtu siç duket. Në imazh shfaqen një vajzë dhe një djalë që duken në çaste intime, por nëse e rrotullon gotën kupton që po shkëmbejnë thjesht një puthje në faqe.

Për ta kuptuar më mirë, shiko fotot.

https://twitter.com/imL0418NK/status/1156124732573417472

https://twitter.com/gengal_bad89/status/1154629082610425856

https://twitter.com/49focs/status/1156589165884125185

 

Thuhet se ato janë prodhim për rrjetin e kompanisë në Japonim, por ende nuk ka një konfirmim zyrtar nga McDonald’s për të sqaruar situatën. Deri sa të sqarohet, ju bëftë mirë pija e tyre nëse ju qëllon ta blini këto ditë.

*Ky post u përshtat nga Cosmopolitan dhe është realizuar nga Fabjola Hije.