Showbiz

Rrogën e Ermal Mamaqit e përcaktoi Ardit Gjebrea

Rrogën e Ermal Mamaqit e përcaktoi Ardit Gjebrea

Rroga nuk tregohet ama historia e përcaktimit të saj përse jo. Ermal Mamaqi i ftuar tek “3shat” zbuloi se pagën e tij e përcaktoi Ardit Gjebrea.

[caption id="attachment_402825" align="aligncenter" width="562"] Ardit Gjebrea, foto nga Google[/caption]

“Një figurë e ekranit shqiptar që e vlerësoj është padyshim Ardit Gjebrea. E vlerësoj sepse aim und të jetë padyshim një nga personalitetet e televizionit shqiptar, të cilin unë e kam ndjekur si shembull për punën e palodhur që bën edhe për faktin se si në një moment të karrierës sime më ka thënë një fjalë që më ndriçoi. Ajo fjala ishte vlera se sa duhet të fitoj unë në një sezon televiziv. Ma ka thënë shifrën dhe për mua ishte e pabesueshme. Ishim tek shtëpia ime atë ditë. Kur njerëzit ikën, unë me Amin thamë: Ore me vërtet e kishte Arditi”, tregoi Ermali.

*Ky post u realizua nga Fabjola Hije referuar intervistës tek "3shat" në Vizion Plus