Aktualitet

Rudina Hajdari një foto nga vendprehja e babait Azemit, por pa koment

Rudina Hajdari një foto nga vendprehja e babait Azemit, por pa koment

Me një fustan bojëqielli, teksa vendos një kurorë mbi varrin e babait të vrarë në 12 shtator 1998, Rudina Hajdari shkruan: Varrezat e Dëshmorëve.

Ndoshta gjatë ditës do të ndajë ndonjë koment më shumë, por në përgjithësi ajo zgjedh të mos prononcohet për të atin duke e mbajtur një histori personale, edhe sot tregoi lokacionin në Instagram; Varrezat e Dëshmorëve dhe kaq./ Copyright/ Tiranapost.al. 

Story në Instagramin e Rudina Hajdarit 

http://www.tiranapost.al/foto-meta-pas-homazheve-per-azem-hajdarin-zgjedhjet-e-lira-e-te-ndershme-te-mbrohen-me-cdo-cmim/