Showbiz

Rudina Xhunga përfundon në fermën e Sting, aty ku punojnë turistët

Rudina Xhunga përfundon në fermën e Sting, aty ku punojnë

Është prej disa vitesh një mënyrë e re turizmi. Ka nga ata që nuk kanë shumë para dhe duan të ikin nga rutina.

Janë disa ferma të tilla në Toskana, në Itali, si kjo e Sting, ku një turist shkon, punon dhe për këtë madje duhet të paguajë fjetjen, por në shkëmbim ka ushqimin falas.

“Sting ka blere nje ferme ne Toskana dhe shume njerez qe prenotojne te shkojne aty, paguajne jo vetem te flene, por edhe te perfshihen ne punet e fermes, vjelje rrushi, ullinj, berja veres, vajit, bukes. Dhe te gjithe jane te lumtur, klientet dhe Stingu”, shkruan gazetarja Rudina Xhunga, që ndodhej pranë këtij vendi./ Tiranapost.al

https://www.instagram.com/p/B3ys5Tlgybd/