Tech

Sa do kushtojnë modelet e reja të iPhone në vende të ndryshme

Të martën, kompania Apple në 10 vjetorin e saj zbuloi telefonat e shumëpritur, iPhone 8, iPhone 8 Plus dhe iPhone X. Demonstrimi i ?iPhone?-it të ri nuk shkoi ashtu siç pretendonin drejtuesit e ?Apple?, njëri prej të cilëve u përball me një moment të sikletshëm.

Por BBC thotë se ?iPhone X? është mjaft interesant, me gjithë çmimin e kripur prej 999 dollarësh. Risia e madhe e telefonit më të shtrenjtë të këtij lloji është pikërisht identifikimi i fytyrës, përmes të cilit celulari zhbllokohet e mund të përdoret normalisht. Kjo zëvendëson sensorin e gjurmës së gishtit.

Por ja sa do të kushtojë iPhone X (dhe modelet e tjera) në këto vende të botës:

SHBA

iPHONE 8 :699 Dollarë

iPHONE 8 Plus: 799 Dollarë

PLUS iPHONE X : 999 Dollarë

KANADA

iPHONE 8 : 929 Dollarë

iPHONE 8 PLUS: 1.059 Dollarë

iPHONE X: 1.319 Dollarë

AUSTRALI

iPHONE 8: 1.079 Dollarë

iPHONE 8 PLUS: 1.229 Dollarë

iPHONE X: 1.579 Dollarë

GJERMANI

iPHONE 8: 799 Euro

iPHONE 8 PLUS: 909 Euro

iPHONE X: 1.149 Euro

FRANCE

iPHONE 8: 809 Euro

iPHONE 8 PLUS: 919 Euro

iPHONE X: 1.159 Euro

SPANJE

iPHONE 8: 809 Euro

iPHONE 8 PLUS: 919 Euro

iPHONE X: 1.159 Euro

ITALI

iPHONE 8: 839 Euro

iPHONE 8 PLUS: 949 Euro

iPHONE X: 1.189 Euro

UKRAINE 

iPHONE 8: 699 Hryvnia

iPHONE 8 PLUS: 799 Hryvnia

iPHONE X: 999 Hryvnia

RUSI

iPHONE 8: 59.990 Ruble

iPHONE 8 PLUS: 64.990 Ruble

iPHONE X: 79.990 Ruble

EMIRATET E BASHKUARA ARABE

iPHONE 8: 2.849 AED

iPHONE 8 PLUS: 3.249 AED

iPHONE X: 4.099 AED

HONG KONG

iPHONE 8: 5.988 HK Dollarë

iPHONE 8 PLUS: 6.888 HK Dollarë

iPHONE X: 8.588 HK Dollarë

INDI

iPHONE 8: 64.000 Rupi

iPHONE 8 PLUS:73.000 Rupi

iPHONE X: 89.000 Rupi