Aktualitet

Sa herë uron Almedën, Tolga s`e harron këtë detaj

Sa herë uron Almedën, Tolga s`e harron këtë detaj

Sa herë që Almeda feston ditëlindjen bashkë me ditën e martesës, Tolgahan e uron edhe publikisht dhe në fund nuk harron asnjëherë fjalinë: “Të dua shumë”. Madje këtë fjali ia shkruan përherë në gjuhën e saj.

[caption id="attachment_469805" align="aligncenter" width="541"] Urime ndër vite[/caption]

[caption id="attachment_469806" align="aligncenter" width="251"] Urime ndër vite[/caption]

[caption id="attachment_469807" align="aligncenter" width="610"] Urime ndër vite[/caption]

Edhe sot që festojnë 3-vjetorin e martesës dhe që Almeda feston 28-vjetorin e lindjes.

[caption id="attachment_469803" align="aligncenter" width="987"] Urimi i sotëm[/caption]

E meqë është edhe urim martese, Tolga zgjodhi sërish një foto nga dasma, madje nga momenti më kuptimplotë, ai i premtimeve si për t`i përforcuar ato.

*Artikulli u realizua nga Fabjola Hije