Aktualitet

Sa turp vendimi për mosçeljen e negociatave, Fleckenstein mesazh nga Twitteri: S'do heqim dorë nga mbështetja për ju drejt Europës

Sa turp vendimi për mosçeljen e negociatave, Fleckenstein mesazh nga

Raportuesi për Shqipërinë në Parlamentin Europian, Knut Freckenstein ka reaguar në Twitter lidhur me vendimin për Jo çeljes së negociatave më Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut dhe këtë vendim e quan një turp.

Sa turp. Maqedonia e Veriut dhe Shqipëria i plotësuan kushtet, por Këshilli Europian nuk tregoi kredibilitet. Ky është vendim kundër Parlamentit Europian dhe Komisionit Europian. Dhe kjo vetëm se disa qeveri të disa vendeve anëtare janë shumë të dobëta për të mposhtur problemet në shtëpitë e tyre. 

Fleckenstein u drejtohet popullit shqiptar dhe maqedonas: Mbështetuni tek ne. Ne nuk do të heqim dorë nga mbështetja e vendeve tuaja në rrugën evropiane! / Tiranapost.al.