Tech

Samsung nxjerr në treg 'Bishën'

Samsung nxjerr në treg 'Bishën'

Samsung ka lancuar telefonin e parë që mund të kthehet edhe si tablet. Eventi madhështor u mbajt mbrëmë në San Francisko, me shumë njerëz që treguan menjëherë interes për të. Telefoni i ri quhet Galaxy Fold, ka një ekran special që mund të përshtatet nëse doni ta përdorni edhe si tablet. E ndërkohë që kur e mbyll mund te kthehet në gjendjen e mëparshme si telefon i thjeshtë. Ekrani që lëviz mund të shërbejë për të parë edhe filma dhe të kryesh disa lloje shërbimesh. Çmimi shkon në 1.980 dollarë. / Tiranapost.al. 

https://www.instagram.com/p/BuIC9mJIJDm/?utm_source=ig_web_copy_link