Showbiz

S’bëhet nami nëse na duken pak thinjat, se perfeksionin s’e ka as Aniston

S’bëhet nami nëse na duken pak thinjat, se perfeksionin

Të dolën pak thinjat dhe vrap tek parukierja për t`i mbuluar? As mos e vrit mendjen të nxitosh se askush nuk është perfekt, as ylli i “Friends” Jennifer Aniston.

[caption id="attachment_441798" align="aligncenter" width="408"] Postimi i Jennifer Aniston në Instagram[/caption]

Jo vetëm që i ka dhe s`i mbulon, por bën edhe foto të shkrepur nga lart që t`i duken sa më shumë. Jo pa qëllim. Mesazhi është i qartë. Jennifer është si të gjithë ne. Ka ditë që i kap flokët, i lë me vizë në mes pa e vrarë mendjen dhe le t`i duken thinjat, punë e madhe.

*Ky post u realizua nga Fabjola Hije