Showbiz

Sekreti i Kate Middleton për të mos e vrarë këpucët kushton 6 euro

Sekreti i Kate Middleton për të mos e vrarë këpucët

Vetëm gjashtë dollarë kushtojnë getat me një pjesë silikoni poshtë dhe në anë të këmbëve që vesh Kate. Dhe me ato veshur nuk ka asnjë mundësi që të ndjesh dhimbje në këmbë. Ato kushtojnë 6 euro dhe janë në tre ngjyra, të zeza, nude dhe kafe. Kate preferon ato të markës John Lewis.

[caption id="attachment_362079" align="aligncenter" width="383"] Foto nga Repubblica[/caption]

[caption id="attachment_362080" align="aligncenter" width="390"] Foto nga Repubblica[/caption]

Deri tani dinim që Kate, ashtu si Meghan i blen këpucën një numër më të madh për të mos e vrarë. Kurse sekretin e getave sot e mësuam.

*Ky post u përshtat nga d.repubblica.it dhe është realizuar nga Fabjola Hije.