Aktualitet

Sharon Stone hap dyert e shtëpisë që e ka po aq të bukur sa edhe fytyrën

I ka dhënë ngjyrat që ka dashur shtëpisë së saj. Kur Sharon Stone e bleu nuk kishte përfunduar ende së ndërtuari, kështu që ajo e bëri si deshi. Bashkëpunoi me arkitektë të rinj dhe në thelb, siç ajo e quan: Shtëpia ka zërin e saj.

Ajo jeton me tre djemtë e saj dhe përpos një stili sa modern aq edhe klasik me mozaikë, jashtë shtëpisë nuk mungojnë ambientet argëtuese për fëmijët e saj. Pishina është e vendosur me kopshtit të gjelbëruar. Sharon Stone e ka bërë shtëpinë po aq të bukur sa ka edhe fytyrën e saj.

*Ky post u përshtat nga Architectural Digest dhe është realizuar nga Fabjola Hije.