Kosova

SHBA pas shpërndarjes së Kuvendit të Kosovës: Hap i rëndësishëm

SHBA pas shpërndarjes së Kuvendit të Kosovës: Hap i

Pas shpërndarjes së Kuvendit të Kosovës ka reaguar Ambasada amerikane në Kosovë.

Në një deklaratë në Twitter, ambasadori amerikan Phip Kosnett tha se Kuvendi i Kosovës sot ndërmori një hap të rëndësishëm drejt krijimit të Qeverisë së re.

“Një fushatë në të cilën kandidatët ofrojnë ide të reja për bisedimet me Serbinë, sundimin e Ligjit dhe zhvillimin ekonomik, do të siguronte që Kosova nuk do të humbas më shumë kohë në ndërtimin e themeleve për të ardhmen”, u shpreh Kosnett. /Tiranapost.al/