Aktualitet

Shefja e OSBE-së, letër falënderuese Policisë së Shtetit

Shefja e OSBE-së, letër falënderuese Policisë së

Përmes një letre të shkurtër shefja e OSBE/ODIHR-it, Audrey Glover, falënderon për bashkëpunimin mes Policisë së Shtetit dhe misionit për vëzhgimin e zgjedhjeve të 30 qershorit.

Letra i drejtohet kreut të Policisë së Shtetit, Ardi Veliut, ndërsa është bërë publike nga faqja zyrtare në Facebook e uniformave blu.

/ Tiranapost.al