Shëndeti

3 vendet që frekuentojmë përditë e ku patjetër duhet maska

3 vendet që frekuentojmë përditë e ku patjetër duhet

Maska duhet të mbahet kudo ku ambienti është i mbyllur, por sidomos në 3 nga vendet që frekuentojmë çdo ditë: në supermarket, dyqan dhe në zyrë apo çdo institucion ku punon ose shkon për çdolloj arsye.

Ministria e Shëndetësisë bën edhe njëherë thirrje për respektimin e distancimit fizik dhe mbajtjen e maskës.

Shifrat e të prekurve dhe jetëve të humbura po rriten çdo ditë. Tirana, Durrësi dhe Shkodra janë tre vatrat më të nxehta, por virusi është i përhapur kudo.

Sot u raportuan 90 raste të reja dhe 3 jetë të humbura.

Zgjidhja e vetme më e mirë është mbrojtja!

Lexo më shumë: