Shëndeti

Një shishe për gjithë familjen!

Një shishe për gjithë familjen!

Po sikur t`ju themi se ekziston një shishe e vogël, me shumë vlera brenda që i shërben të madhi e të vogli në shtëpi?

Nga bebi më i vogël tek gjyshi apo gjyshja e shtëpisë mund të përdorin Multispektrum 24/7 Aktiv Salt.

Një shishe për gjithë familjen!

Linku për porosi

Çfarë është?

Është një suplement që përmban brenda 27 substanca jetike. Mund të përdoret nga fëmijët për të rritur imunitetin, nga të moshuarit që marrin vazhdimisht medikamente dhe nga brezi sanduiç - ata që janë në moshë pune, që kujdesen për fëmijët e vegjël e për prindërit e sëmurë. Këta të fundit janë ata që kanë edhe tendosjen më të madhe fizike dhe mendore.

Një shishe për gjithë familjen!

Avantazhet

Biogena ka krijuar këtë Multispektrum Aktiv Salt, si nënprodukt të Multispectrum 24/7 me pilula.

Një shishe për gjithë familjen!

Linku për porosi

Ky me shishe është i lëngshëm dhe me shije pjeshke, jo vetëm për fëmijët, por edhe për të gjithë ata të rritur që e urrejnë të kapërcejnë kokrra.

Një shishe për gjithë familjen!

Çfarë përmban?

Lëngu përmban një kombinim të vitaminave, mineraleve dhe elementëve gjurmë të koordinuar dhe kështu kontribuon në vitalitetin dhe mirëqenien e përgjithshme. Vitamina C dhe D luajnë një rol të rëndësishëm në sistemin imunitar, jodi mbështet metabolizmin normal të energjisë dhe vitaminën D kontribuon në mirëmbajtjen e kockave.

Një shishe për gjithë familjen!

Kujdes!

Më e mira e gjithë kësaj është se dozimi bëhet lehtësisht dhe se merret çdo ditë. Sigurisht nuk duhet harruar se këto suplemente nuk zëvendësojnë një dietë të ekuilibruar dhe të larmishme. Multispektrum 24/7 Aktiv Salt është një dorë ndihmë, por mënyra e shëndetshme e jetesës është kryesorja. Këtë e thotë vetë Biogena që mbi gjithçka, ka shëndetin!

Një shishe për gjithë familjen!

*Për më shumë informacion kliko këtu ose këtu