Shëndeti

Për ata që s`i kanë të qarta, këto janë 10 simptomat e koronavirusit

Për ata që s`i kanë të qarta, këto janë 10

Instituti i Shëndetit Publik rikujton edhe njëherë të gjitha simptomat e Covid-19 që shfaqen 2-14 ditë pas ekspozimit me virusin. Një i infektuar mund të ketë 1, më shumë se një ose të gjitha simptomat bashkë. E rëndësishme është të mos neglizhohet asnjë.

Për ata që s`i kanë të qarta, këto janë 10

Kollë, temperaturë, ethe, dhimbje muskujsh, vështirësi në frymëmarrje, dhimbje fyti, humbje të shijes dhe nuhatjes, shtrëngim në kraharor, konfuzion, përgjumje.