Shëndeti

Zbuloni kujdesin Shëndetësor me cilësinë maksimale dhe magjinë e Turizmit Mjekësor në Family Hospital!

Zbuloni kujdesin Shëndetësor me cilësinë maksimale dhe

Family Hospital është destinacioni juaj i preferuar për turizmin mjekësor. Është një ambient ku shëndeti dhe kënaqësia bashkohen në një përvojë të paharrueshme. Ju ftojmë të zbuloni sepse Family është zgjedhja e duhur për pacientët që dëshirojnë të marrin kujdesin mjekësor të nivelit të lartë dhe të ndjehen mirë me veten.

Zbuloni kujdesin Shëndetësor me cilësinë maksimale dhe

Pse duhet të zgjidhni Family Hospital për turizmin mjekësor ?

Arsyet e para janë është faktet se është një spital i certifikuar nga Ministria e Shëndetësisë dhe secilit prej jush i jepet një garanci me shkrim e cila do të tregojë qartë kohëzgjatjen e trajtimeve tuaja! Por jo vetem kaq, sepse nga ana tjetër pranë Family Hospital do të gjeni:

Zbuloni kujdesin Shëndetësor me cilësinë maksimale dhe

Ekipi i Mjekëve të Specializuar: Ka një ekip të përkushtuar të mjekëve të specializuar në fusha të ndryshme të mjekësisë në fushën e ndërhyrjeve estetike. Përvoja dhe ekspertiza e tyre janë çelësi për trajtimin cilësor dhe rezultatet e shkëlqyera. Ata janë të vendosur për të ofruar kujdesin më të mirë shëndetësor për ju dhe të dashurit tuaj.

Pajisjet dhe Teknologjia e Avancuar: Family Hospital është pajisur me teknologjinë më moderne dhe pajisje të avancuara për një ndërhyrje estetike perfekte, të shpejtë dhe me kostot më të mira në treg. Kjo teknoligji i lejon të ofrojnë zgjidhje të personalizuara dhe të avancuara për çdo pacient.

Zbuloni kujdesin Shëndetësor me cilësinë maksimale dhe

Kujdesi i Personalizuar: Shëndeti është një çështje familjare, qoftë kjo edhe vetëm një ndërhyrje estetike. Prandaj, ata krijojmë një mjedis të ngrohtë dhe solidar për ju dhe familjen tuaj. Koordinatori i pacientit do të kujdeset për nevojat tuaja individuale dhe do të ju udhëzojë në të gjithë procesin e kujdesit shëndetësor. Përkthimi është i garantuar gjithashtu nga Family Hospital.

Zbuloni kujdesin Shëndetësor me cilësinë maksimale dhe

Lokacioni më ideal: Family Hospital ndodhet në një pozicion shumë të favorshëm dhe gjendet lehtësisht. Ndodhet afër qendrës së kryeqytetit dhe kështu ju keni mundësinë të shijoni edhe Tiranën, ndërsa merrni kujdesin shëndetësor të nevojshëm.

Paketa të Personalizuara për Turizmin Mjekësor: Ne e kuptojmë që ju dëshironi të shijoni një udhëtim të paharrueshëm gjatë vizitës suaj në Family Hospital. Prandaj, Family Hospital ofron paketa turistike të personalizuara që përfshijnë vizita turistike, shijim të kuzhinës tradicionale, aktivitete të argëtueshme dhe shumë surpiza të tjera nga Tirana. Kjo do të bëjë që udhëtimi juaj mjekësor të jetë një përvojë e mrekullueshme, e përmbushur me aventurë dhe relaksim.

Cfarë ofron Family Hospital?

1. Rhinoplastika - Rimodelimi i hundës

2. Abdominoplastika - Rimodelimi i barkut

3. Otoplastika - Rimodelimi i veshëve

Zbuloni kujdesin Shëndetësor me cilësinë maksimale dhe

Kirurgji Estetike

• Kirurgji e Gjoksit

• Zmadhim i gjoksit me implant

• Zmadhim i gjoksit me dhjamë

• Mastopeksi (Lifting i gjoksit)

• Zvogëlim i gjoksit

• Heqje e implanteve të gjoksit

• Revizionim i implanteve të gjoksit

Zbuloni kujdesin Shëndetësor me cilësinë maksimale dhe

Heqje e Dhjamit

• Liposuction

• Liposuction (VASER)

• Heqje e dhjamit me metoda minimal invasive

• Lifting të trupit (pas rënies drastike në peshë ose shtatëzanive)

• Brachioplasty (Lifting i krahëve)

• Abdominoplasty (Estetike e barkut)

• Thigh Lift (Lifting i kofshëve)

• Body Lift (Lifting i trupit)

• Gluteoplasty (Zmadhim/Lifting i vitheve)

• Mommy make over (Estetikë për nënat)

Zbuloni kujdesin Shëndetësor me cilësinë maksimale dhe

Operacione specifike për Meshkujt

• Gynecomastia (zvogëlim i gjirit tek meshkujt)

Operacione specifike për Femrat

• Labioplasty (estetikë vaginale)

Kirurgji Rikonstruktive

• Rikonstruksion i gjirit pas ose gjatë mastektomisë

• Zvogëlim i gjirit

• Heqje e nishaneve

• Kirurgji e dorës

• Kirurgji per Migrenën

• Panniculectomy (Heqje e barkut të varur)

• Septoplasty (Korrigjim i deviacionit të perdes së hundës)

• Revizionim i shenjave të mëparshme

• Heqje e kancerit të lekurës

• Ekspandim i lëkurës për rikonstruksion

o Eleminimi i Variceve

o Heqja e Nishaneve

o Gjinekomastia

o PRP

Dëshmia e punës së Family Hospital tregohet edhe nga pacientët e tjerë, njërën prej të cilave po jua sjellim më poshtë: https://www.instagram.com/reel/Ct9TYQ4Lwwr/

Ftesa e Family Hospital për ju është: ‘’Na kontaktoni sot për të filluar rrugën tuaj drejt të ndjerit mirë me veten duke kryer ndërhyrjet estetike që dëshironi me cilësinë maksimale nga profesionistët më të mirë dhe teknologjinë moderne. Ne jemi gati për t'ju ofruar trajtimin më të mirë dhe për të bërë që vizita juaj të jetë një kujtim i paharrueshëm. Mirësevini në Family Hospital, vendi ku shëndeti takon turizmin!"

*Rruga "Kongresi i Manastirit" https://www.instagram.com/p/CttgWPwgmGa/

*Tel +355 696060620

*Website: https://ifmc.al/family-hospital-dhe-turizmi-mjekesor/#

*Facebook: https://www.facebook.com/familyhospitalalbania

*Instagram: https://www.instagram.com/familyhospital.al/