Art dhe Kulturë

Shfaqen nudo mbi motorr, aktorët e njohur skandalizojnë kalimtarët e Athinës

Shfaqen nudo mbi motorr, aktorët e njohur skandalizojnë

Ata të dy u shfaqën nudo  mbi një motorr nëpër rrugët e Athinës duke na risjellë në mendje Adamin dhe Evën e kohëve moderne.

Sebastian Stan dhe Denise Gough  skandalizuan kalimtarët në  Athinë  pasi pavarësisht temperaturave të ulta, ishin të qeshur edhe pse ndërkohë shihnin stafin të veshur me xupa dhe dorashka. Por e kishin një arsye.

[caption id="attachment_303659" align="aligncenter" width="634"] Foto nga Google[/caption]

[caption id="attachment_303660" align="aligncenter" width="306"] Foto nga Google[/caption]

[caption id="attachment_303661" align="aligncenter" width="306"] Foto nga Google[/caption]

[caption id="attachment_303662" align="aligncenter" width="634"] Foto nga Google[/caption]

36 vjeçarja dhe 38 vjeçari kanë xhiruar pjesë nga filmi ‘Monday’ që flet për historinë e dy amerikanëve që jetojnë në Athinë.