Aktualitet

Shikoje shpejt këtë foto të Miley Cyrus sa pa e bllokuar Instagrami

Shikoje shpejt këtë foto të Miley Cyrus sa pa e bllokuar

“Shfletoje albumin e fotove shpejt, se përfundimisht Instagrami do ta bllokojë”, shkruan Miley Cyrus në postimin e saj pa e vrarë mendjen se është duke i ftuar të gjithë të shikojën gjoksin e saj.

Modeli i kryqëzuar i bluzës ka bërë të ekspozojë gjoksin në mënyrë aksidentale dhe pastaj, pasi pa fotot, Miley vendosi t`i shpërndante vetë për t`ia treguar edhe atyre që mund ta kishin humbur.

Postimi është bërë para 12 orësh dhe Instagrami ende nuk ka marrë masa për ta bllokuar nën motivacionin si foto me përmbajtje të papërshtatshme, por me siguri do ta bëjë shpejt.

Ca nga lakuriqësia e ca nga sportiviteti me të cilin e ka marrë këtë incident, mund ta merrni me mend se ky postim ka shkuar gati 2 milionë pëlqime.

*Ky post u realizua nga Fabjola Hije