Aktualitet

Shkarkime në dogana/ Ikin tre drejtorë, ja kush i zëvendëson

Shkarkime në dogana/ Ikin tre drejtorë, ja kush i zëvendëson

Valë lëvizjesh në Drejtoritë e Doganave. Mësohet se është larguar drejtori i degës së Tiranës, Arben Krasniqi dhe në vend të tij është emëruar Skerdi Rama.

Lëvizje ka patur edhe në Durrës, ku është larguar Denis Shabani dhe në vend të tij është emëruar Rubin Shehu.

Edhe drejtori i doganës në Kapshticë, Olsi Konomi është larguar nga detyra dhe në vend të tij është emëruar Julian Çollaku./Referuar ReportTv/Tiranapost/A.C