Showbiz

10, 20, 30… I numëron dot sa palë këpucë ka në dollapin e Dafina Zeqirit?

10, 20, 30… I numëron dot sa palë këpucë ka në

Edhe Dafina me stil sportiv nuk përbën përjashtim nga shumica e vajzave të tjera që i kanë fiksim këpucët.


Sigurisht që në raftin e saj pjesa më e madhe janë pa taka të larta, por atlete e çizme. Problemi i saj më i madh është hapësira. I duhet edhe një dollap dhe sa më shpejt.

10, 20, 30 i numëron dot sa janë?