Showbiz

10 truket e Meghan Markle për të shkëlqyer si ajo

10 truket e Meghan Markle për të shkëlqyer si ajo

Meghan i krijoi shpejt mbështetësit dhe adhuruesit e saj, por jo oa truke. 

Do t`i mësosh?

10 truket e Meghan Markle për të shkëlqyer si ajo

Buzëqeshja e sinqertë që u tregon të tjerëve: Po, unë të pëlqej ty

10 truket e Meghan Markle për të shkëlqyer si ajo

Komplimentet e vazhdueshme

10 truket e Meghan Markle për të shkëlqyer si ajo

Kontakti me sy

10 truket e Meghan Markle për të shkëlqyer si ajo

Humori pozitiv

10 truket e Meghan Markle për të shkëlqyer si ajo

Efekti kameleon. Meghan di si të imitojë pozicionin e qëndrimit të çdo njeriu. Të një fëmije, apo të dikujt me nevoja të veçanta. Kjo e bën edhe më të veçantë atë.

10 truket e Meghan Markle për të shkëlqyer si ajo

Ballë për ballë me njeriun që po flet, qoftë ai edhe një fans në rrugë, apo dikush që thjesht po të pyet për një adresë.

10 truket e Meghan Markle për të shkëlqyer si ajo

Prekja e flokëve. Disa mendojnë se është shenjë ankthi dhe nervozizmi, të tjerë mendojnë se kur vajzat pëlqejnë dikë atëherë instiktivisht prekin flokët.

10 truket e Meghan Markle për të shkëlqyer si ajo

Mos fol vetëm për veten.

10 truket e Meghan Markle për të shkëlqyer si ajo

Preke me dorë dikë ndërkohë që bisedon.

10 truket e Meghan Markle për të shkëlqyer si ajo

Shprehi emocionet me veprime.

*Burimi Bright Side