Showbiz

14 të famshëm që i dhanë një shans të dytë (dhe më shumë) dashurisë duke u rimartuar

14 të famshëm që i dhanë një shans të dytë

Sipas hulumtimeve, ata që janë 55 vjeç ose më të vjetër kanë më shumë gjasa të rimartohen sesa të rinjtë. Ky fakt ka kuptim, pasi kërkon kohë kalimi nga një marrëdhënie në tjetrën. Jo të gjithë kanë fatin të gjejnë dashurinë e vërtetë me herën e parë.

14 të fashmësh që tregojnë se për dashurinë ia vlen, më mirë vonë sesa kurrë.

Chris Pratt

14 të famshëm që i dhanë një shans të dytë

Gwyneth Paltrow

14 të famshëm që i dhanë një shans të dytë

Ashton Kutcher

14 të famshëm që i dhanë një shans të dytë

Reese Witherspoon

14 të famshëm që i dhanë një shans të dytë

Kate Winslet

14 të famshëm që i dhanë një shans të dytë

Pierce Brosnan

14 të famshëm që i dhanë një shans të dytë

Jennifer Lopez

14 të famshëm që i dhanë një shans të dytë

Orlando Bloom

14 të famshëm që i dhanë një shans të dytë

Richard Gere

14 të famshëm që i dhanë një shans të dytë

Nicole Kidman

14 të famshëm që i dhanë një shans të dytë

Heidi Klum

14 të famshëm që i dhanë një shans të dytë

Dennis Quaid

14 të famshëm që i dhanë një shans të dytë

Blake Shelton

14 të famshëm që i dhanë një shans të dytë

Patrick Dempsey

14 të famshëm që i dhanë një shans të dytë

Tiranapost.al