Showbiz

15 femra të famshme që nuk kanë turp të dalin në publik me pak qime në trup

15 femra të famshme që nuk kanë turp të dalin në publik

Që në fillim të shekullit të njëzetë gratë filluan të pastronin qimet e trupit, dhe lëkura e lëmuar, e pastër pa qime u bë si një rregull i pashkruar që dëshmonte një higjenë të pastër e një figurë të kënaqshme për t’u parë.

Por në ditët e sotme, gjithnjë e më shumë femrat po notojnë kundër rrymës dhe po përqafojnë natyralitetin e tyre.

Të famshmit janë shpesh ata që “hapin” rrugën, duke na treguar se të kesh sqetull apo këmbë me qime nuk është asgjë për të pasur turp dhe Bright Side ka krijuar një artikull ku ka përfshirë disa prej tyre.

1. Sophia Loren

15 femra të famshme që nuk kanë turp të dalin në publik

2. Madona

15 femra të famshme që nuk kanë turp të dalin në publik

3. Rowan Blanchard

15 femra të famshme që nuk kanë turp të dalin në publik

4. Emma Watson

15 femra të famshme që nuk kanë turp të dalin në publik

5. Alyssa Milano

15 femra të famshme që nuk kanë turp të dalin në publik

6. Pixie Lott

15 femra të famshme që nuk kanë turp të dalin në publik

7. Sarah Hyland

15 femra të famshme që nuk kanë turp të dalin në publik

8. Michelle Rodriguez

15 femra të famshme që nuk kanë turp të dalin në publik

9. Lola Kirke

15 femra të famshme që nuk kanë turp të dalin në publik

10. Emma Roberts

15 femra të famshme që nuk kanë turp të dalin në publik

11. Emily Ratajkowski

15 femra të famshme që nuk kanë turp të dalin në publik

12. Alicia Keys

15 femra të famshme që nuk kanë turp të dalin në publik

13. Bekah Martinez

15 femra të famshme që nuk kanë turp të dalin në publik

14. Dua Lipa

15 femra të famshme që nuk kanë turp të dalin në publik

15. Julia Michaels

15 femra të famshme që nuk kanë turp të dalin në publik

Tiranapost.al