Showbiz

15 ish-çifte që divorci i ka bërë miq me njëri-tjetrin

15 ish-çifte që divorci i ka bërë miq me

Jo të gjitha martesat zgjasin përgjithmonë. Po kjo as nuk do të thotë që ndarja të jetë dramatike.

Disa çifte të famshëm kanë treguar që mund të jenë edhe miq të mirë, madje të ngushtë, por pas ndarjes.

Janë 15 të tillë më poshtë.

Demi Moore dhe Bruce Willis

15 ish-çifte që divorci i ka bërë miq me

Edhe pse Demi Moore dhe Bruce Willis kanë qenë të martuar për një dekadë dhe u divorcuan në vitin 2000, janë ende miq të mirë. Demi madje ka qenë në ceremoninë e ribetimeve të Bruce dhe gruas së tij të dytë në 2009-ën.

Orlando Bloom dhe Miranda Kerr

Edhe këta kanë një marrëdhënie të shëndetshme pas ndarjes. Orlando ka dalë shpesh me Miranda-n dhe partnerin e saj të ri.

Channing Tatum dhe Jenna Dewan

15 ish-çifte që divorci i ka bërë miq me

Edhe pse kaluan një divorc të vështirë, tashmë janë miq të mirë me njëri-tjetrin.

Jennifer Lopez dhe Marc Anthony

15 ish-çifte që divorci i ka bërë miq me

Jennifer Lopez ka treguar se nuk ndihej mirë gjatë martesës me Marc Anthony, por pas ndarjes, të dy u bënë prindër më të mirë për fëmijët e tyre dhe ndiheshin më mirë me veten.

Reese Witherspoon dhe Ryan Phillippe

15 ish-çifte që divorci i ka bërë miq me

Edhe martesa e tyre pati shumë ulje-ngritje, derisa u ndanë. Ata të dy janë përpjekur të jenë bashkë në ditët e rëndësishme të djalit.

Angelina Jolie dhe Billy Bob Thornton

15 ish-çifte që divorci i ka bërë miq me

Angelina dhe Billy mbetën miq të mirë e janë ende, edhe pse kanë vite që kanë qenë bashkë e që janë ndarë. Billy Bob ka zbuluar se megjithëse nuk takohen shpesh, flasin ende rregullisht.

Gwyneth Paltrow dhe Chris Martin

15 ish-çifte që divorci i ka bërë miq me

Divorci ishte i vështirë, por tani janë miq, sepse ndajnë bashkë kohën me fëmijët e tyre.

Mariah Carey dhe Nick Cannon

15 ish-çifte që divorci i ka bërë miq me

Gjithmonë, edhe gjatë divorcit, interesin e fëmijëve e kanë vënë të parin. Ndaj ndoshta ende sot ruajnë një marrëdhënie miqësore.

Ben Affleck dhe Jennifer Garner

15 ish-çifte që divorci i ka bërë miq me

Ashtu si shumica e çifteve që vendosin të ndahen, Jennifer Garner dhe Ben Affleck e mbajtën lidhjen e tyre të ngushtë për shkak të fëmijëve të tyre. Jennifer tha se 'të gjithë fëmijët meritojnë të jenë dëshmitarë të marrëdhënieve që janë të mbushura me respekt'.

Hillary Duff dhe Mike Comrie

15 ish-çifte që divorci i ka bërë miq me

Jo vetëm që ish-çifti janë ende miq të shkëlqyer, por Majk gjithashtu vazhdon të ketë një marrëdhënie të ngushtë me anëtarët e familjes së ish-it.

Anna Faris dhe Chris Pratt

15 ish-çifte që divorci i ka bërë miq me

Pas divorcit të tyre, Anna Faris shkroi se ende kanë dashuri për njëri-tjetrin, do ta vlerësojnë gjithmonë kohën tonë së bashku dhe do të vazhdojnë të kenë respektin më të thellë për njëri-tjetrin'.

Courteney Cox dhe David Arquette

15 ish-çifte që divorci i ka bërë miq me

Courteney Cox e konsideron ish-bashkëshortin e saj mikun e saj më të mirë dhe ata janë ende shumë afër njëri-tjetrit, veçanërisht kur bashkë-prindërojnë vajzën e tyre Coco.

Maddona dhe Sean Penn

15 ish-çifte që divorci i ka bërë miq me

Madonna dhe Sean Penn janë ende në marrëdhënie të mira, duke folur mirë për njëri-tjetrin gjatë intervistave dhe duke qenë të lumtur për arritjet e tjetrit në karrierë.

Alicia Silverstone dhe Christopher Jarecki

15 ish-çifte që divorci i ka bërë miq me

Sipas Alicia ato lundrojnë ende në të njëjtat ujëra, pasi bashkëprindërojnë dhe janë të lumtur për këtë.

Lenny Kravitz dhe Lisa Bonet

15 ish-çifte që divorci i ka bërë miq me

Janë miq të ngushtë, pavarësisht divorcit që kanë pas krahëve. Të shohim sesi do ta ketë Lisa marrëdhënien me Jason Momoa-n me të cilin sapo janë ndarë.