Showbiz

15 këngët dedikuar ankthit dhe krizave të panikut

15 këngët dedikuar ankthit dhe krizave të panikut

Mbase i ke dëgjuar pa mendje dhe nuk je thelluar kurrë për t`i hyrë në detaje tekstit. Janë disa këngë të famshme që nuk flasin as për dashurinë, as për jetën në përgjithësi e për asgjë veçse për ankthin dhe krizat e panikut.

Je kurioz t`i zbulosh?

The Day I Tried to Live - Soundgarden

Anxiety - Selena Gomez

Caos - Levante

Panic Song - Green Day

Stati di agitazione - CCcp

Panico - Baustelle

Gas Panic - Oasis

Hysteria - Muse

Eleanor Rigby - Beatles

Panic Attack - Dream Theater

Nightingale - Demi Lovato

Don’t Panic - Coldplay

Complicated - Avril Lavigne

What Now - Rihanna

Breathin - Ariana Grande

*Burimi Roba Da Donne