Showbiz

18 vjet martesë dhe 5 fëmijë, Tori Spelling ndahet nga bashkëshorti

18 vjet martesë dhe 5 fëmijë, Tori Spelling ndahet nga

Ndonjëherë as martesat e gjata nuk është e thënë të zgjasin përgjithmonë.

Ajo e aktores Tori Spelling dhe Dean McDermott ka përfunduar.

Zërat për një krizë mes çiftit kanë zierë prej kohësh.

Kërkesa në gjykatë rezulton të jetë e 17 qershorit të vitit të kaluar. Tori kërkon edhe kujdestarinë e pesë fëmijëve të saj, të gjithë minorenë.

Prej muajshi ata u larguan nga shtëpia dhe po jetonin në një rulot.