Showbiz

20 burrat e famshëm që bëjnë manikyr si gratë

20 burrat e famshëm që bëjnë manikyr si gratë

Momentalisht, në situatën që gjendet bota për shkak të koronavirusit, gratë i kanë lënë pezull takimet tek manikyristet. Po ato nuk janë të vetmet që kujdesen për thonjtë dhe i lyejnë. Bright Side ka bërë një listë të gjatë të burrave që i lyejnë thonjtë dhe dalin publikisht me to.

20 burrat e famshëm që bëjnë manikyr si gratë
Jason Momoa
20 burrat e famshëm që bëjnë manikyr si gratë
Keanu Reeves
20 burrat e famshëm që bëjnë manikyr si gratë
Chris Hemsworth
20 burrat e famshëm që bëjnë manikyr si gratë
Johnny Depp
20 burrat e famshëm që bëjnë manikyr si gratë
Brad Pitt
20 burrat e famshëm që bëjnë manikyr si gratë
Darren Criss
20 burrat e famshëm që bëjnë manikyr si gratë
Marc Jacobs
20 burrat e famshëm që bëjnë manikyr si gratë
Chris Sullivan
20 burrat e famshëm që bëjnë manikyr si gratë
Seal
20 burrat e famshëm që bëjnë manikyr si gratë
AJ McLean
20 burrat e famshëm që bëjnë manikyr si gratë
Dominic Monaghan
20 burrat e famshëm që bëjnë manikyr si gratë
Kevin Nealon
20 burrat e famshëm që bëjnë manikyr si gratë
Adam Lambert
20 burrat e famshëm që bëjnë manikyr si gratë
Bad Bunny
20 burrat e famshëm që bëjnë manikyr si gratë
Brooklyn Beckham
20 burrat e famshëm që bëjnë manikyr si gratë
Zac Efron
20 burrat e famshëm që bëjnë manikyr si gratë
Liam Hemsworth
20 burrat e famshëm që bëjnë manikyr si gratë
Steven Tyler
20 burrat e famshëm që bëjnë manikyr si gratë
Harry Styles
20 burrat e famshëm që bëjnë manikyr si gratë
Andrew Garfield
20 burrat e famshëm që bëjnë manikyr si gratë
Macaulay Culkin
20 burrat e famshëm që bëjnë manikyr si gratë
Jared Leto

Që nga Brad Pitt, Kenau Reeves, Jason Momoa e deri tek Zac Efron e Liam Hemsworth.