Showbiz

20 miq në jetë, armiq në skenë

20 miq në jetë, armiq në skenë

Kur shikojmë 2 personazhe armiq në ekran, ndonjëherë harrojmë se janë njerëz në të vërtetë. Madje, edhe pse mund të duket e pabesueshme, ata mund të jenë edhe miq të ngushtë me njëri-tjetrin. Imagjinoni që pas një skene sherri, të përqafohen sapo fiken kamerat.

Ka ndodhur dhe ndodh, vetëm se ne, shikuesit, e kemi të vështirë ta shikojmë me këtë sy dhe gjithë fajin duket se e ka sugjestionimi (fakti që përfshihemi komplet në ngjarjet e filmit).

20 miq në jetë, armiq në skenë

Chris Hemsworth dhe Tom Hiddleston luajtën vëllezërit Loki dhe Thor, të cilët nuk kanë marrëdhëniet më të mira. Megjithëse ata portretizojnë vëllezërit armiq, i shijuan xhirimet së bashku. Në një intervistë, Hemsworth tha: “Ose keni kimi me dikë ose nuk keni, dhe fatmirësisht, ne kishim”.

20 miq në jetë, armiq në skenë

Draco Malfoy, i luajtur nga Tom Felton dhe Ron Uezli, i luajtur nga Rupert Grint, janë ndoshta çifti më i njohur kur bëhet fjalë për armiqtë e luajtur nga njerëz që janë në të vërtetë miq. Miqësia e tyre është ende e fortë si kurrë më parë, dhe ata bëjnë shaka me njëri-tjetrin sikur të ishin ende fëmijë të vegjël.

20 miq në jetë, armiq në skenë

Edhe pse ato luajtën personazhe rivale në serialin 'High School Musical Disney', Ashley Tisdale dhe Vanessa Hudgens vazhduan historinë jashtë ekranit. Të dyja formuan një miqësi dhe duket se janë më afër se kurrë.

'Ajo që unë dua te ajo është se ajo është kaq e talentuar', vuri në dukje Tisdale.

20 miq në jetë, armiq në skenë

Megjithëse portretizojnë personazhe që nuk shkojnë mirë, KJ Apa dhe Charles Melton janë mishërimi i miqve më të mirë. Të dy kanë një kimi kaq të madhe saqë vendosën të luajnë së bashku.

20 miq në jetë, armiq në skenë

2 aktoret ishin armike në filmin 13 Going on 30, megjithatë, ato janë shumë afër në jetën reale. Të dyja kujtojnë sot sa të vështira i kishin skenat ku duhet të sulmonin dhe shanin njëra-tjetrën.

20 miq në jetë, armiq në skenë

Të dy janë miq për 50 vjet, që nuk është padyshim diçka që e shihni çdo ditë. Edhe pse janë miq, ata luajtën si armiq në filmin Body Heat.

20 miq në jetë, armiq në skenë

Megjithëse personazhet e tyre nuk shkojnë mirë mirë, Reinhart dhe Petsch janë të afërt, madje aq të afërta sa ta quajnë njëra-tjetrën 'miket më të mira'.

20 miq në jetë, armiq në skenë

Aktorët e X-Men e kanë njohur njëri-tjetrin që nga vitet 1970. Aq e fortë ishte miqësia e tyre, saqë në 2013, Ian McKellen drejtoi dasmën e Patrick Stewart.

2 aktorët britanikë krahasohen mjaft shpesh, për të cilin McKellen u përgjigj: 'Ne jemi i njëjti aktor, me të vërtetë. Ne kemi pasur të njëjtën karrierë. Pra, ne jemi bashkëmoshatarë. Ne jemi të barabartë. Ne nuk jemi rivalë.”

20 miq në jetë, armiq në skenë

Charlize Theron dhe Kristen Steëart luajtën të dyja në filmin, Snoë ëhite And The Huntsman, duke portretizuar personazhe rivale. Historia e miqësisë së tyre është mjaft funny. Ato u takuan për herë të parë në një fluturim dhe iu deshën 5 minuta për t`u bërë shoqe.

20 miq në jetë, armiq në skenë

Glenn Close dhe Michael Douglas në filmin Fatal Attraction, nuk ishin tamam miq. Megjithatë, vetë aktorët janë.