Showbiz

20 vjeçe në një lagje Geto, as në dush nuk ia lejonte vetes të këndonte. Historia e Elodie që po mban në këmbë Sanremon

20 vjeçe në një lagje Geto, as në dush nuk ia lejonte

E veshur me një fustan nga Giambattista Valli, sandale të Jimmy Choo, Elodie këngëtarja e momentit në Itali ka bërë për vete skenën me historinë e vërtetë të saj.

20 vjeçe në një lagje Geto, as në dush nuk ia lejonte

S’ka studiuar as kanto dhe thotë që gabim ka bërë, s’ka shkuar në shkollë, madje as patentën s’e ka bërë se në lagjem ku është rritur këto quheshin lukse. ‘Lagjja më ka marrë shumë por edhe kam marrë. Se mëson të ëndërrosh dhe të thyesh mure. 20 vjeçe u binda që nuk do bëja asgjë me këngën, derisa një ditë takova një muzikant krejt për fat dhe ia dedikoj atij. Unë s’do bëja asgjë. Mbijetesa s’të jep kohë të bësh ëndrrat’.

View this post on Instagram

A post shared by Elodie (@elodie)

20 vjeçe në një lagje Geto, as në dush nuk ia lejonte

20 vjeçe në një lagje Geto, as në dush nuk ia lejonte

*Tiranapost.al.