Showbiz

40 vjet më vonë Helen Mirren tregon pse u nda nga Liam Neeson

40 vjet më vonë Helen Mirren tregon pse u nda nga Liam Neeson

Helen Mirren ka folur për herë të parë në të njëjtën studio me Liam Neeson për lidhjen e tyre të viteve ’80. Ajo tregon se ende e duan njëri-tjetrin, por në një lloj tjetër forme.

Helen tregon se ishte edhe fama e saj ajo që ka ndikuar në mospërputhjen e asaj kohe mes tyre.

40 vjet më vonë Helen Mirren tregon pse u nda nga Liam Neeson

“Unë dhe Liam? Ne e donim njëri-tjetrin. Thjesht nuk ishte e thënë që të ishim bashkë përgjithmonë. Ama e donim shumë njëri-tjetrin. E dua thellësisht edhe sot e kësaj dite. Ai është një djalë i mrekullueshëm. Në atë kohë ishte e vështirë për të, të rrinte nën hijen time. Unë kisha famën, kisha paratë. Kemi jetuar bashkë për katër vjet. E konsideroj veten me fat”, thote Helen.

Në ato vite, të dy ishin një nga çiftet më të bukura të shoëbizit.