Showbiz

6 çifte të famshëm që kanë luajtur bashkë në filma

6 çifte të famshëm që kanë luajtur bashkë

Sipas aktores, Amanda Seyfried, të dashurosh në xhirime është një nga gjërat më të lehta në botë. Ka shumë histori dashurie kanë lindur gjatë xhirimeve të filmave.

Më poshtë ju kemi listuar disa prej tyre:

1. Ryan Reynolds dhe Blake Lively (Hal Jordan dhe Carol Ferris, Green Lantern , 2011)

6 çifte të famshëm që kanë luajtur bashkë

2. Kurt Russell dhe Goldie Hawn (Dean Proffitt dhe Joanna, Annie, Overboard , 1987)

6 çifte të famshëm që kanë luajtur bashkë

3. Ben Affleck dhe Jennifer Lopez (Larry Gigli dhe Ricki, Gigli , 2003)

6 çifte të famshëm që kanë luajtur bashkë

4. Ryan Gosling dhe Eva Mendes (Luke dhe Romina, The Place Beyond the Pines , 2012)

6 çifte të famshëm që kanë luajtur bashkë

5. Tom Cruise dhe Penélope Cruz (David Aames dhe Sofia Serrano, Vanilla Sky , 2001)

6 çifte të famshëm që kanë luajtur bashkë

6. Miley Cyrus dhe Liam Hemsworth (Ronnie Miller dhe Will Blakelee, Last Song , 2010)

6 çifte të famshëm që kanë luajtur bashkë