Showbiz

A është Kanye burri misterioz që shoqëroi Kim Kardashian në Met Gala?

A është Kanye burri misterioz që shoqëroi Kim Kardashian

Kim Kardashian ka vendosur të mos e zbulojë më jo vetëm trupin, po as fytyrën. Ashtu siç hyri në hotel tre ditë më parë, e mbuluar kokë e këmbë, ashtu u shfaq edhe në eventin e mbrëmjes së djeshme në Met Gala. Po lajm këtë herë nuk bëri më veshja e saj, por shoqëruesi. Një burrë shpatullgjerë, i gjatë dhe në konstrukt i ngjashëm me Kanye. A shoqërohej Kim nga ai? Mos janë ribashkuar?

A është Kanye burri misterioz që shoqëroi Kim Kardashian

Përgjigjja u kthye shpejt nga burime të sigurta që thonë se Kanye nuk ishte fare në Met Gala. Shoqëruesi i saj është drejtori kreativ i Balenciaga, Demma Gvasalia, të cilin ka qenë Kanye që e ka prezantuar.

A është Kanye burri misterioz që shoqëroi Kim Kardashian
Demma Gvasalia

A është Kanye burri misterioz që shoqëroi Kim Kardashian

Tiranapost.al