Showbiz

Afërdita Dreshaj bën testin e virusit dhe rezultatin ua tregon të gjithëve

Afërdita Dreshaj bën testin e virusit dhe rezultatin ua tregon të

A do e publikonte po të ishte pozitive? Pra e infektuar? Disa personazhë të njohur si aktori Florian Binaj e kanë treguar për ndjekësit e tyre që janë infektuar, duke bërë edhe apel që të tregohet kujdes, jo vetëm për veten por edhe për familjen dhe njerëzit e dashur.

Afërdita Dreshaj ka bërë testin e koronavirusit dhe rezultati siç shihet është: Negativ, e painfektuar. Nuk dihet nëse këngëtarja ka bërë testin nga dyshimet, gjendja shëndetësore por ajo ka bërë disa udhëtime drejt SHBA-ve,  ku festoi dhe dy vjetorin e martesës me bashkëshortin e saj çek Jakub Kindl.

Foton me përgjigjen e testit, ajo e  ka postuar në Instastory me vetëm një koment: Negativ, nuk ka korona!

Afërdita Dreshaj bën testin e virusit dhe rezultatin ua tregon të