Showbiz

Aktorët e ‘Friends’ në lot për mikun e humbur

Aktorët e ‘Friends’ në lot për mikun e humbur

Nga Jennifer Aniston, tek Lisa Kudrow, miqtë e James Michael Tyler kanë ndarë trishtimin në rrjete sociale.

Aktorët e ‘Friends’ në lot për mikun e humbur

Jennifer Aniston shkruan: “Frends nuk do jetë më njësoj pa ty. Faleminderit për të qeshurat që na solle së serial dhe në jetët tona. Do na mungosh shumë”.

Aktorët e ‘Friends’ në lot për mikun e humbur

Courteney Cox shkruan: “Mirënjohja që tregoje ti çdo ditë në xhirime është po aq e madhe sa edhe mirënjohja që kam sot për faktin që të njoha ty. U prehsh ne paqe James.”

Aktorët e ‘Friends’ në lot për mikun e humbur

Lisa shkruan: “James Michael Tyler, do na mungosh. Faleminderit që ishe aty për të gjithë ne”.

Aktorët e ‘Friends’ në lot për mikun e humbur

Mat LeBlanc shkruan: “Kemi qeshur shumë shok. Do na mungosh. Prehu në paqe miku im”.

Aktorët e ‘Friends’ në lot për mikun e humbur

James Michael Tyler u nda nga jeta ditën e diel pas luftës 3-vjeçare me kancerin e prostatës. Ai ishte 59 vjeç.